Akár 1 forintért lehet neked is okosórád

0 796

Minden eddiginél gazdagabb óraválasztékkal és remek árakkal pörgeti fel a Vodafone a hazai smartwatch piacot, több eddig Magyarországon csak nehezen elérhető okosórát is beemelve a készülék kínálatába.

A Vodafone által forgalmazott Alcatel, Motorola (Moto 360), Samsung és Pebble okosórákat a kiemelt Vodafone üzletekben okostelefonnal együtt akár 1 Ft-os áron is haza lehet vinni Red előfizetés esetén, valamint meg lehet őket vásárolni önmagukban is.

Az okosóra a fitnesz pántok mellett az egyik legnépszerűbb viselhető okos eszköz. A kiegészítőként is hordható termékek iránti kereslet a világpiacon folyamatosan nő, a közelmúltban a Business Insider-en megjelent elemzés szerint a következő öt évben a piac évi 35 százalékos bővüléssel a jelenlegi évi 33 millióról 148 milliósra fog nőni. Az elemzés szerint az okosórák értékesítése ennél is gyorsabban, évi 40 százalékkal fog nőni és így a jelenlegi 59 százalékról 70 százalékra fog nőni a részesedésük a viselhető okos eszközök piacán.

Az okosóra roppant hasznos kiegészítője az okostelefonnak, jelzi a bejövő hívásokat, üzeneteket, figyelmeztet a programokra és képes hanggal vezérelni a telefont – így sok esetben magát a készüléket elő sem kell venni, maradhat a zsebben, táskában. Ugyanakkor az okosóra segít megkeresni a valahová letett okostelefont – ahogy az telefon is képes jelezni, hol van épp az óra.

A telefonokhoz bluetoothon kapcsolódó okosóra kiváló partner sportolásnál, kirándulásnál, vagy edzés közben – navigál, vezérli a zenelejátszó programot, felépítésétől függően méri a vérnyomást, pulzust, számolja/méri a megtett utat és akár figyelmeztet is, ha még nem mozogtunk volna eleget egy napon. Az okosóra természetesen kiváló időmérő eszköz is, használhatjuk akár stopper, vagy ébresztőóra helyett is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá