Ha Balaton Soundra mész, ezt az alkalmazást mindenképpen töltsd le!

0 4,031

Holnap hivatalosan is kezdetét veszi a 2015-ös Balaton Sound fesztivál. Ha mész a rendezvényre, -s eddig még nem tetted -, mindenképpen töltsd le a hivatalos alkalmazást, ugyanis rengeteg hasznos információval szolgál, amely elengedhetetlen lesz az elkövetkezendő napokban.

A MasterCard Balaton Sound hivatalos mobil applikációjával Böngészheted a fellépőket és a részletes programtáblát, összeállíthatod kedvenc előadóid listáját. A színpadokat és helyszíneket térkép segítségével könnyen megtalálhatod. Híreket olvashatsz, valamint hasznos közösségi funkciókat tudsz használni.

Az alkalmazás július ötödikén frissült, megérkezett a végleges térkép, így már akár most tudod böngészni azt, hogy hol fogod csapatni a Balaton Sound ideje alatt. A program ingyenesen letölthető Android és iOS rendszeren egyaránt. Ha már évek óta jársz a fesztiválra, akkor is érdemes rátenni a telefonodra, hiszen a Balaton Sound idén még nagyobb és még jobb lesz, így változnak a helyszínek.

Megújul és bővül a főbb programhelyszínek szinte mindegyike. A MasterCard Nagyszínpad és küzdőtere extra showelemekkel bővül, a Telekom Aréna alapterülete 700 m²-rel nő, így immár egy 5000 m²-es megasátor várja a partyzókat. A Telekom Relax “pihenő szektor” 1500 m²-es területen, egyedileg gyártott bútorokkal várja a chill-ezőket, DJ programokkal, hűsítőkapukkal, bárral és egy 50 m²-es interaktív “digitális kerítéssel”.

Új építmény, új “öltözetben”: a B my Lake Terasz speciális virágdekorációval és 100 m²-nyi LEDráccsal, valamint a már megszokott exkluzív vízparti koktélbár-komplexummal készül a nyári nagy bulira. Elszeparált, szexi boxok, kényelmes nyugágyak, varázslatos panoráma, ragyogó napsütés, homokos tánctér. Idén ez a Jana Stég, mely napközben a nyugalom szigete, este azonban az önfeledt bulik színterévé válik.

Letöltés Android készülékre ingyenesen
Letöltés iOS készülékre ingyenesen

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá