A Samsung Galaxy S6 és az S6 Edge az igazi selfie telefon

0 3,039

A Samsung nemrég kiadott egy új promóciós videót, melyben a Samsung Galaxy S6 egyik jellemzőjét éltetik. Ez eddig nem kapott akkora figyelmet, így nyilvánvaló, hogy a dél-koreai vállalat egy kicsit megfuttatja. Ez pedig nem más, mint a nagylátószögű előlapi kamera.

A Samsung szerint a Galaxy S6 megváltoztatja a szelfi készítését köszönhetően annak, hogy a telefonba egy nagylátószögű kamerát szereltek, mely a Wide Selfie funkcióval 120 fokos képet tud készíteni a csoportról. Ezáltal sokkal több ember elfér rajta, így nincsen szükség szelfibotokra.

A dél-koreai óriás ezzel kicsit ismételten be is szólt az Apple-nek, hiszen az iPhone 6-ban nem igazán van ilyen funkció. A kommunikáció fő üzenete: már nem kell (szelfi)botokat cipelni, mint ahogyan azt a barlangi emberek tették. Persze a cég ezzel arra utal, hogy az elmúlt években hatalmas biznisz lett a szelfibot, de egyre több helyen kezdik betiltani a világban.

Nézzük meg most együtt a videót, amely nagyon jóra sikeredett. Pontosan annyira csipkelődik, hogy az még nem bántó, de több mint valószínű, hogy az Apple fanboy-ok megint ugrani fognak. Neked, hogy tetszik ez a mozgóképes anyag?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá