Tényleg így fog kinézni a Samsung Galaxy S6 Plus?

0 36,395

Mostanában elég sok vita van a Samsung egy titkos fejlesztése körül, melyet Project Zero 2-nek hívnak. Korábban ezt Project Zenként ismerhettük meg. Ez az eddig ismeretlen projekt nem más, mint egy új Samsung Galaxy készülék, melyet az S6 Edge nagyobb testvérének szánnak. Most megérkeztek az első kiszivárgott fotók.

Sokan úgy gondolják, hogy a Samsung Galaxy Plus létét pár héten belül hivatalosan is bejelentik. Várhatóan még a nyáron meg lehet majd vásárolni, ugyanis a pletykák szerint a Note 5 szeptemberben debütál, így egy másik nagy telefon premierjét nem célszerű nagyon rácsúsztatni. Most érkezett néhány fénykép, mely sok újdonsággal nem kecsegtet, de legalább láthatjuk, hogyan is kell elképzelni a Galaxy Plus-t.

<


A készülék első ránézésre egy húsosabb Samsung Galaxy S6 Edge-re hasonlít, bár őszintén szólva elég nehéz megítélni a méretét ebből a képből. A fotón lévő telefon majdnem mindenben megegyezik a Galaxy S6 Edge-dzsel, egyedül ami szembetűnő az a kicsit megváltozott ikonkészlet.

A Home gombnál eltűnt a króm keret, bár ez lehet, hogy csak a fotózási szög vagy a fény miatt látszik így. Az sem jó, hogy fekete területek nehezítik a kép értelmezését. Elemzők szerint a Galaxy S6 Plus lelkét egy Snapdragon 808 adja, de felvértezik egy hexa-core processzorral, illetve 5.4′ vagy 5.5′-es Super AMOLED hajlított kijelzővel. Várhatóan 32 GB-os belső memóriával érkezik és kap egy 5 megapixeles elülső, plusz egy 16 megapixeles hátoldali kamerát.

Ez a kép sajnos nem bizonyítja azt, hogy valóban létezik Samsung Galaxy S6 Plus készülék. Mindenesetre amint lesz bármi fejlemény, itt az Sworld-ön mindenképpen beszámolunk róla! Te inkább Galax S6 Plus-t vagy Note 5-öt vennél?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá