Keress pénzt és bulizz ingyen Telekom BuddyGuide-ként

0 1,923

Vegyük nyakunkba az országot, hamarosan itt a fesztiválszezon! Belépőt sem kell vennünk, sőt némi költőpénzt és szállást is kapunk, ha az ország mellett még valamit, vagy inkább valakit a nyakunkba veszünk. Utitársunk egy kamerával felszerelt interaktív fesztiválfigura, a FestivalBuddy lehet, és segítségünkkel bárki otthonról is belenézhet, belehallgathat, sőt bele is beszélhet a fesztiválokba. BuddyGuide-nak jelentkezni 15 másodperces videóval lehet június 17-ig.

Ingyen szórakozhatnak, és még némi költőpénz is ütheti azoknak a markát, akik jelentkeznek a Telekom nyári fesztiválakciójába. A BuddyGuide-ok azok problémáját oldják meg, akik nem tudnak személyesen részt venni kedvenc fesztiváljukon. A Telekom felöltöztetett interaktív figurái segítségével immár bárki bejuthat a fesztiválokra, kedvére ismerkedhet, bulizhat, vagy akár az első sorig furakodhat a kedvenc bandájának koncertjén.

A Buddy egy nyakba ültethető, interaktív, internetről irányítható, kamerával és mikrofonnal felszerelt fesztiválfigura, aki a 4G hálózat segítségével bárkit élőben tudósít arról, hogy mi zajlik a fesztiválokon – ha ő maga nem jutott be. A kintiek élő streamen követhetik az eseményeket, miközben az interneten keresztül, a www.festivalbuddy.hu weboldalról felváltva irányíthatják a figurát. Beszélni tudnak rajta keresztül, az arcuk látszik a monitoron, sőt, még a figura kezét is irányítani tudják majd.

Miután az interaktív figurák járni, nem tudnak önállóan, ahhoz, hogy személyes fesztiválélményben részesüljenek a távolmaradók, némi segítségre is szükség lesz. Ezért várják azokat a fesztiválarcokat, akik belevetnék magukat az események sűrűjébe, és nyakukba vennék a Buddy-t. BuddyGuide-nak jelentkezhet bárki, aki betöltötte a 18-at, és ismeri a fesztiválok világát. Ha a VOLT-ra vagy a Soundra jelentkezne, június 17-ig a #festivalbuddy és #volt vagy #sound hashtaggel feltölt az Instagramra egy 15 másodperces videót, amelyben elmondja, hogy miért jó vele bulizni.

A több szakaszból álló válogatás utolsó körében a Telekom Facebook-közössége döntheti el, hogy kik a legalkalmasabbak a feladatra. Ha a választott BuddyGuide-ok végül vállalják a bevetést, ők ingyen vehetnek részt az általuk kiválasztott fesztiválon. Sőt, a napijegy mellett szállást és némi fesztiválon elkölthető pénzt is kapnak. További információ: www.festivalbuddy.hu

„A Telekom, a fesztiválélmények fő támogatója igyekszik lehetővé tenni, hogy mindenki bejusson a fesztiválokra. A hagyományos jegyváltás mellett erre most vagy BuddyGuideként, vagy távolról a FestivalBuddy-k segítségével nyílik lehetőség. A FestivalBuddyk kétirányú adatforgalmát nagy sebességű 4G hálózatunk biztosítja azok számára, akik csak lélekben lettek volna ott. Így a fizikai távolságok a bulizásban is áthidalhatóvá válnak” – mondta Rózsa Iván, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá