A Telekomnál már több mint 600 ezer ügyfél használ 4G-t

1 960

Dinamikusan növekszik a Telekom 4G mobilinternet szolgáltatását használók köre, számuk mostanra meghaladta a 600 ezret. A Telekom kínálatában az ügyfelek 70 féle 4G-képes eszköz közül választhatnak jelenleg. Az előfizetők több eszközön, képernyőn is kihasználják a gyors mobilnet kínálta kényelmet, természetesen vezet az okostelefonos felhasználás: az ügyfelek több mint 4/5-e okostelefonon 4G-zik, míg a fennmaradó 1/5 közel fele-fele arányban laptopon illetve más 4G-képes, SIM kártyával rendelkező eszközön (router, okoseszköz stb.) használja a szolgáltatást.

A növekvő 4G ügyfélszámhoz az is hozzájárul, hogy ez év márciusa óta már nemcsak a Telekom havidíjas, hanem a feltöltőkártyás ügyfelei számára is elérhető és igénybe vehető a 4G mobilinternet. Sőt, a Telekom 4G előfizetői már külföldön is élvezhetik a villámgyors 4G előnyeit, mivel a szolgáltató 2015 folyamán 30 fölé bővíti 4G roaming partnereinek számát.

A 4G szolgáltatás a mobilinternet új dimenzióját nyitja meg a felhasználók előtt, akik megtapasztalhatják az internetezés valódi új élményét. A válaszidő csökkenése révén böngészés közben az oldalak gyorsabban töltődnek be, pillanatok alatt oszthatók meg a nagyméretű fotók és videók, és az akadásmentes videózás élményéről sem kell már senkinek lemondania. A Telekom folyamatosan fejleszti 4G hálózatát: már 1885 településen elérhető a legkorszerűbb mobilinternet szolgáltatás, ezzel a lakossági kültéri lefedettség megközelíti a 85%-ot. A tervek szerint a Telekom lakosságra vetített 4G lefedettsége 2015 végére 97%-ra emelkedik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

1 hozzászólás

 1. Veszprém, 4g sehol!
  Tetű lassú a net, pedig nem szutyok olcsó téglával szörfölök! Sok esetben az is probléma, hogy internetrádiót hallgassak akadásmentesen!
  Arra gondolni sem merek, hogy 13MP-s képeket a felhőbe töltsek! Video 4k ban meg gyorsabb, ha hazaérve gépről teszem fel!
  4g? Egyetemi város ami egyben megyeszékhely is, de le van x@rva! Nem főváros, a parasztoknak jó az is ami van!

Szólj hozzá