Ilyen bámulatos 4K-s videót készít a Galaxy S6

0 2,811

Néhány éve még nem is gondoltuk volna, hogy az Ultra HD felbontású videórögzítésre egy nap majd az okos készülékünk optikája is képes lesz, ám napjainkban már ez sem jelent problémát. A Galaxy S-széria legújabb csúcskészülékei, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge hátlapján található szenzor a 16 megapixeles képek exponálására mellett 4K videórögzítésre is képes, amivel tényleg bámulatosa felvételeket rögzíthetünk.

A Samsung épp a minap publikált a hivatalos Youtube-csatornáján egy olyan videót, amit kizárólag a Galaxy S6 készülékkel vettek fel. A Samsung videós csapata Görögországba látogatott, ahol az ország legszebb helyein készítettek felvételeket. A tiszta és napsütéses időnek köszönhetően valóban lenyűgöző volt a táj, ami a felvételeken is látszik. Hogy a készítők mennyire utómunkázták a felvételeket, arról nincsenek információk, viszont első megtekintésre úgy tűnik, mintha nem nyúltak volna hozzá, csupán a nyers anyagot használták volna fel.

Végeredménybe láthatjuk, hogy a szinte pár milliméteres lencsével eszméletlen jó felvételeket lehet készíteni. A Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekben egy olyan továbbfejlesztett autofókusz rendszer is található, mely egyébként ezekben a készülékekben debütált először az okostelefonok közül. A funkciónak köszönhetően a fókuszálás folyamatos, tehát a szenzor automatikusan követi a témát, még akkor is, ha a tárgy folyamatosan mozog. Az optikai képstabilizátornak köszönhetően pedig minden apró kézremegést és bemozdulást szinte minimálisra sikerül redukálnia.

Aki tehát egy nyaralás során szeretné a családdal töltött pillanatokat megörökíteni, az bátran használhatja a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek optikáját a videórögzítésre, hiszen láthatjuk, hogy mennyire fantasztikus végeredmények születnek majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá