Hamarabb debütálhat a Galaxy Note 5

0 1,006

A Samsung következő dobása a mobilos fronton a Galaxy Note 5 lesz majd, melyet a legújabb hírek szerint a cég vártnál hamarabb leplezhet majd le. Az eredeti menetrend szerint az Note széria legújabb csúcskészüléke szeptemberben debütált volna a berlini IFA kiállítás előtt egy nappal, de úgy tűnik a Samsung elég jól halad a gyártással és sikerül hamarabb bemutatni.

A koreai WhoWired szerint a premier már a nyakunkon van, ugyanis az információik szerint a dél-koreai óriás már július végén bemutathatja a Galaxy Note 5-öt, mely számos újdonsággal kecsegtet majd a felhasználók számára. A jelentésből kiderül, hogy a számításaikat sikerült felülmúlni és a vártnál gyorsabb volt a fejlesztés és a gyártási folyamat – mely reméljük nem az újdonságok kárára megy majd. Így tehát a cég ennek köszönhetően hamarabb mutathatja meg a nagyvilágnak, hogy min is dolgoztak az elmúlt időben.

A hírek szerint a Galaxy Note 5 lesz az első olyan Samsung okostelefon, mely már 4K, azaz 2160 x 3840 pixel felbontású kijelzővel érkezhet. A készülék külsejét egyértelműen a fém és az üveg variációja borítja majd, illetve várhatóan sokkal vékonyabb is lesz majd elődökhöz képest. A mintegy 7,9 mm vastag készülékház alatt egy 4100 mAh-s akkumulátor foglalhat helyet, melyet a hírek szerint már az USB Type C csatlakozóval tölthetünk majd. Háttértárból az sincs kizárva, hogy a Samsung úgy dönt, hogy a 32 GB-os verziót is megszünteti – a 16 GB-os belépőszintű után – és a legkisebb modell így 64 GB-os tárhellyel rendelkezik majd.

Forrás: WhoWired

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá