Így hatol át a Galaxy S6 edge-en a pisztolygolyó

0 1,624

Korábban már számos cikkben beszámoltunk róla, hogy a legújabb generációs Galaxy S-széria igazán masszívra sikeredett, és elég jól bírja a strapát.

Először kiderült, hogy a víz alatt is elég jól szuperálnak a készülékek pár percig, majd később maga a Samsung vetette alá a sztenderd három pontos hajlítási tesztnek az üdvöskéket, majd nem sokkal utána a Samsung hivatalos Galaxy S6 és Galaxy S6 edge töréstesztje is megérkezett. Legutóbb pedig egy 2 tonnás autóval hajtottak át rajta, ám meglepő módon rendkívül jól bírta a strapát, illetve még azt is megnézhettük, hogy mi történik vele, ha mikróba tesszük. Most ismét egy eszement tesztnek vetették alá a készüléket.

Az iPhone 6 meghajlításáról elhíresült Unbox Therapy csapata most ismét egy érdekes mozgóképes anyaggal rukkolt elő a feliratkozói számára. Fogták a Samsung Galaxy S6 edge okostelefont és egy Desert Eagle pisztollyal rálőttek. A végeredmény minden bizonnyal mindenki számára egyértelmű. A csapat mindezt egy Phantom Flex4K kamerával rögzítette, melynek segítségével teljesen belassíthatták az időt, és jobban szemügyre vehetjük, hogyan hatol is át a lövedék a csúcskészüléken.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá