Különleges dobozban érkezik a Vasemberes Galaxy S6 edge

0 2,575

A Samsung és a Marvel között még tavaly nyáron született egy megállapodás, melynek eredményeképp a dél-koreai cég számos Marvel tartalommal kecsegtetett a Galaxy Tab felhasználóknak, később pedig a frissen debütált Bosszúállók: Ultron kora című filmben is előkelő helyet kaptak a Samsung készülékek. Nemrég pedig az is kiderült, hogy a Galaxy S6 edge csúcskészülékből a cég egy Bosszúállók variánst is piacra dob.

Annyit már tudunk, hogy a szuperhősök közül Vasemberes verzió már lesz. Korábban a Samsung alelnöke elmondta, hogy a készülékek piros színben pompáznak majd, akárcsak a Vasember páncélja, a Theme Store-ban pedig még egy ilyen témát is találunk, aminek köszönhetően teljesen lecserélhetjük a gyári ikonokat és a felhasználói felületet. A rajongók szinte biztos, hogy egyenesen odalesznek a készülékért.

A minap viszont újabb érdekességre derült fény. A Samsung Tomorrow Twitter-oldalán bukkant fel egy kép, amin a limitált szériás készülék dobozát vehetjük szemügyre. Illetve csak vehettük, mert időközben vélhetően a Samsung utasítására az oldal eltávolította a bejegyzést, viszont a képet természetesen sikerült lementenie egyeseknek. Jól látszik, hogy a doboz egy csillogós, fémes borítást kap majd, melynek az elejére egy nagy Vasember fej kerül majd. Hogy a cég összesen hány ilyen darabot kíván piacra dobni az egyelőre még kérdéses, de szinte biztos, hogy nagyon korlátozott számban lesz elérhető.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá