Galaxy S6 edge készüléket kap ajándékba az, aki most vesz Samsung SUHD TV-t

0 6,646

A Samsung, a világ vezető televízió és okostelefon gyártójaként évek óta élen jár az innovációban, ami nemcsak annyit jelent, hogy csúcskategóriás készülékeket tervez és állít elő, de ezeket minél több ponton összekapcsolja annak érdekében, hogy fokozza és még inkább komplexebbé tegye a felhasználói élményt. Ezt a kiterjesztett felhasználói élményt élhetik át a Samsung SUHD televíziók és a Galaxy S6 edge okostelefonok birtokosai, ráadásul a Samsung minden új csúcskategóriás SUHD TV vagy prémium UHD TV vásárlásakor egy Galaxy S6 edge vagy Galaxy A5 okostelefont ad ajándékba.

„Napjainkban a technológiai gyártók már nemcsak a teljesítményre és a külsőre fókuszálnak, hanem egyre nagyobb figyelmet fordítanak a konvergenciára is. Készülékeink már egyetlen gombnyomással összekapcsolhatóak, ezáltal számos új lehetőség nyílik meg a fogyasztóink előtt. Ezeknek a készülékeknek a segítségével felfedezhetünk, alkothatunk, szórakozhatunk, és mi magunk is folyamatosan kapcsolatban lehetünk ismerőseinkkel” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung vállalati kommunikáció vezetője.

A Samsung SUHD televíziói és Galaxy S6 edge okostelefonjai számos ponton összefonódnak. Elsőként említhetjük az anyagfelhasználást és a dizájnt, hiszen a vállalat mérnökei és tervezői mindkét készüléket prémium anyagokkal és forradalmian új, ívelt kijelző technológiával álmodták meg, amelyek különlegesen hatnak érzékszerveinkre. Kiemelkedő funkció a nagy dinamikatartomány (HDR) megjelenítése, amelynek köszönhetően a fotók világosabb és sötétebb területeit is tökéletesen meg lehet jeleníteni a képernyőn. Mindkét készülék lenyűgöző színvilágot tár elénk, emellett az SUHD televíziókészülékekbe integrált Nanokristály technológiának és a 10 bites panelnek köszönhetően a színárnyalatok hihetetlenül széles skáláját varázsolja a képernyőre.

A Samsung SUHD TV készülékei és a Galaxy S6 edge okostelefonjai valóságos szórakoztató központtá válnak a nappaliban. A Galaxy S6 edge-dzsel készített saját UHD tartalmak akár egyetlen gombnyomással megoszthatók az SUHD TV készülékeken, valamint a filmek és zenei tartalmak megjelenítése is ugyanilyen egyszerű. A termékek szinkronizációjának köszönhetően már nemcsak okostelefonunkon, de televízió készülékünkön is megjeleníthető a reggeli ébresztő, az időjárás és a legfontosabb napi teendők.

A Samsung egy különleges akcióval is kedvez ügyfeleinek. Minden vásárló, aki csúcskategóriás Samsung SUHD vagy prémium kategóriás UHD televíziót vásárol május 31-ig, majd a készüléket regisztrálja a vállalat weboldalán 2015. június 30-ig, egy Samsung Galaxy S6 edge vagy egy Galaxy A5 okostelefont kap ajándékba. A budapesti bevásárlóközpontokban kiállított SUHD TV készülékeken az érdeklődők promoterek segítségével felfedezhetik a csúcskészülékekben rejlő lehetőségeket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá