Képeken a strapabíró Galaxy S6 Active

0 2,036

A Samsung a legújabb generációs Galaxy S készülékek esetén sem szeretné megszakítani a már jól bevált stratégiát, így a legfrissebb modellekből is elkészítette a strapabíró variánst, mely külsőre egy nagyon masszív és ellenálló borítást kapott, aminek köszönhetően bármilyen extrém helyre is magunkkal vihetjük, egyáltalán nem kell féltenünk, hogy baja esik.

A Galaxy S6 Active belsejében ugyanazokat a hardvereket találjuk majd, mint az alapmodell esetében, azzal a különbséggel, hogy az Active-ban nem lesz értelemszerűen ujjlenyomat-olvasó. A motorháztető alatt így egy Samsung Exynos 7420-as processzor tevékenykedik majd 3 GB RAM társaságában, háttértárból pedig alapértelmezetten 32 GB áll a rendelkezésre, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk majd. A strapabíró hátlapon ugyanúgy egy 16 megapixeles optikai képstabilizátorral ellátott optika kerülhet, míg az előlapon egy 5 megapixeles lencse várja a szelfizni vágyókat.

Galaxy S6 Active black

A SM-G890A típusjelzésű készülékről eddig csupán a specifikációkat ismerhettük meg korábban, viszont a minap olyan fényképek kerültek fel az internetre, amiken már az új készüléket vehetjük szemügyre. A strapabíró Galaxy S6 Active variáns 146,9 mm magas, 73,6 mm széles és 8.8 mm vastag lesz, tehát egy kicsivel vastagabb lesz, mint az alapmodell. A legnagyobb újdonság azonban az akkumulátorral érkezik, mivel az Active verzióba egy 3500 mAh-s kapacitású egység kerül majd, mely majdnem 1000 mAh-val több, mint ami az eredeti készülékekben található.

Forrás: GSMArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá