Hasznos szoftverfrissítés érkezett a Galaxy S6-hoz

0 2,756

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülék kiemelt figyelemben részesülnek a Samsung részéről, így a cég mindent megtesz annak érdekében, hogy a csúcskészülékek mindig naprakészek legyen és minden felbukkanó hibát a lehető legrövidebb alatt orvosoljanak. A készülék debütálása óta a dél-koreai vállalat már jónéhány hibajavítást publikált, viszont a minap felbukkant a legújabb verzió is, mely számos hasznos újdonságot tartalmaz.

Az európai és ázsiai modellekhez a napokban megérkezett a legújabb, XXU1AOE3 build számú 159 megabájtos szoftverfrissítés, mely minden készüléktulajdonos számára erősen ajánlott. A teljesítmény és stabilizál fokozása mellett néhány apró új funkciót is belecsempésztek a készítők a frissítésbe. Az újdonságok közé tartozik például egy új funkció a képszerkesztőnél, vagy de csiszoltak az ujjlenyomat-olvasó hatékonyságán, illetve a kiegészítők kompatibilitása is bővült, sőt még a beépített alkalmazások, mint például az Email, Zene vagy az S Tervező felületén is alkalmaztak némi módosítást.

Galaxy S6 update

A frissítést folyamatosan küldik ki a szervereken, így aki már egy Galaxy S6 vagy Galaxy S6 edge készülék boldog tulajdonosa, az az elkövetkezendő napokban látogasson majd el a Szoftverfrissítés menüpontra, ahol hamarosan felbukkan majd a frissítés lehetősége. A szoftverfrissítés természetesen mint máskor is, most is OTA, azaz vezeték nélkül is véghezvihető, számítógép és kábel segítsége nélkül.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá