Az idei év második felében debütál a Samsung Pay

0 872

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellek debütálásakor a Samsung egy vadonatúj mobilfizetési szolgáltatást is bejelentett, a Samsung Pay-t, mely először a legújabb generációs Galaxy S-szériás modelleknél érhető el. A készülékek már a világ minden táján forgalomba kerültek, azonban aki már az új okostelefonokkal szeretne fizetni, azoknak még egy kicsit várniuk kell.

Park Jin-Young, aki a mobilfzetési részlegért felelős elmondta, hogy a Samsung Pay várhatóan az év második felében debütálhat, első körben az Egyesült Államokban és Dél-Koreában, később pedig Európában és Kínában is elérhetővé válik, viszont az utóbbiakról egyelőre még nem született döntés, hogy mikor is kívánják aktiválni majd.

A Samsung Pay-t világszerte 30 millió kereskedelmi szolgáltatónál lehet használni a jövőben, és ezzel ez az egyetlen olyan mobilfizetési megoldás, amelyet majdnem mindenhol elfogadnak. A Samsung ezt az áttörő jelentőségű Magnetic Secure Transmission (MST) nevű technológiával képes elérni. A vásárlók a Samsung Pay-t attól függetlenül használhatják, hogy a kártyaleolvasó terminál épp az NFC-t vagy a hagyományos mágnescsíkos megoldásokat támogatja.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá