Így fog kinézni a Galaxy Tab S2

0 1,614

A Samsung idén táblagép fronton is számos meglepetést tartogat a rajongók számára. Korábban már néhány információ kiszivárgot a következő generációs Galaxy Tab S-szériáról, a minap pedig az egyik alkalmazásnak a frissítésében bukkant fel a neve. Az OnLeaks viszont most a Twitter-oldalán publikált néhány képet, amin az állítólagos 9,7 hüvelykes Galaxy Tab S2 tabletet vehetjük szemügyre.

Első ránézésre felfedezhetjük, hogy a készülék követi a Samsung legújabb dizájn irányát, azaz a tablet várhatóan fém keretet kap majd, külsőre pedig nagy hasonlóságot mutat majd a nemrég debütált Galaxy Tab A-val. Ezenkívül egy fizikai home gomb is helyet kap majd a kijelző alatt, mely várhatóan egyben már egy ujjlenyomat-olvasóval felvértezett szenzor lesz. Az előlapra egy optika, illetve egy fényérzékelő is kerül majd. A készülék jobb oldalán található a bekapcsológomb, a SIM, illetve a microSD bemenet.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a tabletek immár 4:3-as képarányú Super AMOLED panellel érkeznek, melyek 2048 x 1536 pixel megjelenítésére lesznek képesek. Az Android Lollipop operációs rendszerrel debütáló táblagépek belsejében a legújabb 64 bites Exynos processzor duruzsolhat, melyhez 3GB RAM társul. A hátlapon egy 8 megapixeles optika kaphat helyet, míg elől egy 2,1 megapixeles szenzor csücsül majd. A Galaxy Tab S2 várhatóan júniusban debütál majd WiFi, illetve WiFi+LTE variánsba.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá