Megérkezett a legújabb generációs Samsung Gear VR

0 2,397

Még 2014 szeptemberében, mikor a Samsung bemutatta a legújabb generációs Galaxy Note 4 és Galaxy Note Edge készülékeit, a cég egyúttal a Samsung Gear VR virtuális valóságot lehetővé tevő eszközéről is lerántotta a leplet, melyet az Oculus céggel karöltve fejlesztett ki. A készülék kizárólag csak a Galaxy Note 4-gyel volt használható, mely egyúttal a kijelzőjeként szolgált a kiegészítőnek. Idén márciusban a dél-koreai vállalt mikor bemutatta a legújabb zászlóshajóit, a legújabb generációs Galaxy S-szériát, egyben bemutatkoztak a kompatibilis Gear VR készülékek is.

Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy mikor kerülnek forgalomba, azonban a minap végre megérkeztek és már meg is vásárolhatóak első körben az Egyesült Államokban 199 dollárért. A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekhez készült Samsung Gear VR Innovator Editiont a Samsung hivatalos weboldalán, illetve a Best Buy üzletekben lehet majd megvásárolni május 15-től.

A Galaxy Note 4 verzióhoz képest az Galaxy S6 variáns sokkal kisebb és egyben könnyebb is lett. Az új Gear VR továbbá egy újratervezett szíjat is kapott, illetve immár ventilátort is tartalmaz, mely segít a levegő áramoltatásában, ami egyben a hűtésről is gondoskodik. A Samsung elmondása szerint a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellek megnövekedett PPI (képpont per hüvelyk) értékének, illetve a nyolcmagos Exynos 7420 processzornak köszönhetően pedig zökkenőmentesebb lejátszást és jobb felhasználói élményt biztosít.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá