A Samsung és Samsonite okosbőröndje magától csekkolna be a reptéren

0 1,152

Az okoskütyük világában szinte már semmi sem lehetetlen. A legújabb hírek szerint a Samsung a világ egyik leghíresebb bőröndöket és táskákat gyártó cégével, a Samsonite-tal fog össze, annak érdekében, hogy megalkossanak egy olyan okosbőröndöt, mely képes lesz majd az okostelefonunkkal kommunikálni.

A Daily Mail beszámolója szerint a két vállalat nem csupán egy olyan bőröndöt szeretne fejleszteni, mely jelezne a gazdájának, ha esetleg magára hagynánk, hanem erről sokkal többről van szó. A hírek szerint a Samsung és a Samsonite a légitársasággal karöltve egy olyan szolgáltatás létrehozásában is fáradoznak, aminek eredményeképp a bőröndök “maguktól” csekkolnának be, amint úgy érzékelnék, hogy a reptéren vannak, így a gazdájuk nyugodtan kortyolhatná a reggeli kávét, miközben a pottyász elintézi az adminisztrációs dolgokat.

Az újdonságok között szerepel továbbá egy egészen kényelmes funkció is. A tervek szerint a cégek egy a bőröndök kerekeit motorral is felvérteznénk, aminek köszönhetően automatikusan is tudnának közlekedni. Ennek köszönhetően pedig folyamatosan tudnák követni gazdájukat, így elkerülhető lenne az is, hogy véletlenül valahol ott felejtenénk a csomagot. További érdekesség, hogy bőröndök képesek lennének jelezni az okostelefonunkra, ha illetéktelen kezekbe jutott volna és próbálnák kinyitni. Ezenfelül pedig folyamatosan értesülhetnénk, hogy a csomagunkkal épp mi történik, hogy feltették-e a gépre vagy már a futószalagon van-e a leszállást követően.

Forrás: Daily Mail

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá