Jön a videótelefonálás a Facebook Messengerbe

0 2,824

A Facebook Messenger az évek alatt egyre jobb és jobb funkciókkal gazdagodott, a legújabb információk szerint pedig hamarosan egy olyan újdonsággal bővül, aminek eredményeképp már senkinek sem lehet egy rossz szava se.

Miután a Facebook Messenger alkalmazásban a felhasználóknak már lehetőségük van felhívni kedvenc ismerőseiket, hamarosan már vizuálisan is kommunikálhatnak egymással. A cég a napokban rántotta le a leplet a legújabb fejlesztésükről, ami nem más, mint a videóhívás funkció. A lépés érthető, hiszen a közösségi oldal csevegő alkalmazását több mint 600 millióan használják naponta, most pedig a felhasználóknak már alternatívát sem kell majd keresni, ha videótelefonálni szeretnének az ismerőseikkel. Ezzel a lépéssel pedig komoly konkurenciája lehet a Skype-nak is.

A videóhívás kezdeményezéséhez pedig csupán a beszélgetés feletti videó ikonra kell majd a jövőben koppintanunk, így egy mozdulattal válthatunk a szöveges üzenetváltásról az élőképes beszélgetésre. A szolgáltatást folyamatosan aktiválják a felhasználóknál, így lehet, hogy van már olyan, aki találkozott vele, viszont egyeseknek még várniuk kell egy kicsit.

Forrás: Facebook

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá