Lencsevégre kapták a Tizen rendszerű Samsung Z2-t

0 1,046

A Samsungnak az első Tizen operációs rendszert futtató készüléke, a Z1 roppant népszerű Indiában és Bangladesben, így érthető, hogy a dél-koreai vállalat úgy döntött, hogy folytatja a szériát. A napokban ugyanis felröppent egy hír, pontosabban pár fotó, melyeken állítólag már a következő generációs modell, a Samsung Z2 látható.

A napvilágra került képeken látható készülék első ránézésre a Galaxy S III és S4-re hasonlít, az első generációhoz képest az élek jobban lekerekítettek, illetve a négyzet alakú home gomb helyett immár egy szélesebb főgomb található. Az üdvöskék várhatóan a Tizen 3.0-s operációs rendszerrel debütálhatnak majd, melyről egyelőre még nem sok információ áll a rendelkezésre, viszont várhatóan számos újdonsággal kecsegtet majd a felhasználók számára és a pletykák szerint erősen hajaz majd a felhasználói felülete a legújabb generációs Samsung SUHD TV-k UI-jára.

Samsung Z2 Tizen Store

A Samsung Z2 természetesen a motorháztető alatt is megújult és az elődhöz képest egy alapos ráncfelvarráson esett át. A második generációs modell belsejében egy 32 bites négymagos processzor duruzsolhat majd, melyhez 1 GB rendszermemória társul majd. Az előlapon egy qHD (540 x 960 pixel) felbontású TFT-LCD panel kerülhet, melyet egy 2000 mAh-s akkumulátor lát majd el árammal. A spekulációk szerint az üdvöske 2015 első felében érkezhet meg, így a Samsung Z2 debütálása elég közel van már.

Forrás: Tizen Experts

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá