A Samsung piacra dobja a Vasemberes Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modelleket

0 2,776

Úgy néz ki a Samsung és a Marvel kapcsolata egyre szorosabb. Először tavaly nyáron született egy megállapodás a két fél között, melynek eredményeképp a Galaxy Tab felhasználók egy exkluzív Marvel Unlimited képregénysorozattal is gazdagabbak lettek, majd később arra is fény derült, hogy a frissen debütált Bosszúállók: Ultron kora című filmben is előkelő helyet kapnak a Samsung készülékei. A minap pedig egy olyan hír érkezett, melytől a rajongók biztos extázisba esnek majd.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy egy koreai blogger olyan koncepcióképeket közölt a blogján, ahol a Bosszúállók híres szuperhőseinek a színvilágában pompázó Galaxy S6 edge készülékek hadát csodálhattuk meg. Egyes már akkor is azt mondták, hogy a képek valódiak és a Samsung tényleg fontolóra vette, hogy előrukkol limitált szériás modellekkel is. Akkor még mi sem gondoltuk volna, hogy ez a későbbiekben meg is valósulhat, ám most nagyon úgy néz ki, hogy bizony de.

A Samsung Electronics ugyanis hétfőn bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja a “Vasember” verziójú Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeket. Lee Young Hee, a Samsung alelnöke elmondta, hogy a készülékek piros színben pompáznak majd, akárcsak a Vasember páncélja. Ha ehhez hozzátesszük még azt, hogy a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeken például a Theme Store-ban alapértelmezetten megtalálható egy Bosszúállók téma is, amivel teljesen lecserélhetjük a gyári ikonokat és a felhasználói felületet, akkor egy ilyen egyedi példányért a rajongók teljesen odalesznek.

Forrás: The Korea Times

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá