Exkluzív: Júniusban debütálnak a Galaxy Tab S2 táblagépek

0 1,289

A Samsung táblagép fronton is komoly bejelentésekkel készül a jövőben, melyből az első üdvöske, a Galaxy Tab S család következő generációja már júniusban bemutatkozhat. A Galaxy Tab S2 családban ugyanúgy két készülék debütál majd, ám azzal a különbséggel, hogy a korábbi 8,4 és 10,5 hüvelykes kijelzők helyett most az üdvöskék egy 8, illetve egy 9,7 hüvelykes kijelzővel érkeznek majd. További érdekesség, hogy a méretcsökkenés mellett ezek a megjelenítők már 4:3-as képarányúak lesznek, akárcsak az iPad vagy a Nexus 9 táblagépek.

A legfrissebb információk szerint összesen 4 féle variáció közül választhatnak majd a vásárlók: mind a 8, mind a 9,7 hüvelykes modellből is kapható lesz WiFi-s, illetve egy WiFi + LTE variáns. A táblagépek a hírek szerint nagyon vékonyak lesznek, sokkal vékonyabbak, mint az iPad Air 2. A Galaxy Tab S2 mindössze 5,4 milliméter vastag lesz, míg az iPad Air 2 vastagsága 6,1 mm. Súly tekintetében a kisebb modell 260 gramm, a nagyobbik variáns pedig 407 gramm.

A motorháztető alatt is számos újdonság érkezik. A táblagépekben a Samsung Exynos chipje duruzsol majd, ami már a big.LITTLE konfigurációt tartalmazza négy Cortex-A57-es és négy Cortex-A53-as maggal, amihez 3 GB RAM társul. A hátlapon egy 8 megapixeles optika kaphat helyet, míg előre egy 2,1 megapixeles fényleső kerülhet. A Galaxy Tab S2 tabletek debütálása pedig júniusban esedékes, beleértve az amerikai, a kanadai, a kínai, a koreai, az indiai, sőt még az európai piacot is.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá