Bemutatkoztak a Samsung új vezeték nélküli fejhallgatói és vevőegységei

0 2,205

Újabb taggal bővült a Samsung prémium kategóriás Level-széria, mely egy korábbi modell továbbfejlesztett változata is egyben. A napokban bemutatott Level On Wireless fejhallgató külsőre megegyezik a jelenleg is kapható Level On készülékkel, azonban ahogy az elnevezésből is sejthetjük, végre megkapta a vezeték nélküli támogatást.

Korábban már sikerült alaposabban is letesztelnünk a Samsung fejhallgatóit, ám akkor csupán a család legnagyobb tagja, a Level-Over rendelkezett Bluetooth és NFC kapcsolódási lehetőséggel, illetve aktív zajszűréssel. Természetesen a Level On is elnyerte a tetszésünket, viszont a szerkesztőség többi tagja is erősen hiányolta a vezeték nélküli zenelejátszást. Úgy tűnik a Samsung figyelve az igényekre és hogy továbbra is jelen legyen az audiokiegészítők piacán, az idei évben elő is rukkolt továbbfejlesztett variánssal.

Samsung Level On Wireless

A Level On Wireless fejhallgató minden extrát megkapott a Level Overtől, miközben külsőre sikerült megtartani az előd formáját. A kiegészítő hat darab mikrofon segítségével éri el a tökéletes aktív zajszűrés funkciót. A fejhallgató a jobb oldali egységen egy érintésérzékeny felületet kapott, amivel intuitív módon, érintéssel vezérelhetjük a mobilkészülékünk zenelejátszóját. Továbbá lehetőségünk van az S-Voice-t is aktiválni. Az újdonságok közé tartozik a Sound Sharing funkció, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a közelünkben lévő más Level On Wireless fejhallgatókkal megosszuk az éppen hallgatott zenét.

Samsung Level Ink

Ezenkívül a Samsung bemutatta még a Level Ink nevű termékét, mely egy igazi multifunkciós eszköz. A készülék vezeték nélkül tudja fogadni, illetve továbbítani a hangot. Ennek köszönhetően a vezetékes fülhallgatónkkal is élvezhetjük a vezeték nélküli technológiát. Így például a televíziókat összekötve a Level Inkkel továbbíthatjuk a hangot a Level On Wireless fülhallgatóra vagy az autónk fejegységével összekövetve pedig a telefonunkról játszhatjuk le a zenét.

Forrás: Samsung Tomorrow

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá