Szeretnél extravagáns Bosszúállókos háttérképeket a Samsung telefonodra? Megmutatjuk, mit kell tenned!

0 1,976

Az Appra magyar! Közönségdíj nyertes Mozi Mánia alkalmazás 2015. február közepén vezette be új szolgáltatását, az ingyenes háttérkép letöltési funkciót. A magyar viszonylatban eddig is egyedülálló mozis alkalmazás fejlesztői még egy lépést tettek a hazai mozirajongók maximális kiszolgálása felé.

A Mozi Mánia applikációban a több mint 300 ingyenes háttérkép május 1-én Bosszúállók kollekcióval bővült. Így a szuperhős film iránt érdeklődők már okostelefonjukat is Bosszúállókos háttérképekkel díszíthetik.vFontos lehet, hogy akik eddig is használták mér a Mozi Mánia androidos alkalmazást, azok számára nem frissítésként jelenik meg a háttérkép funkció, hanem le kell tölteniük az új verziót.

A háttérképek letöltése pofon egyszerű, csupán válaszd ki a kínálatból a számodra megfelelőt. A jobb felső sarokban lévő letöltő ikonra kattintva máris a fotótáradban van a kívánt kép, onnan pedig már a szokott módon be tudod állítani háttér, vagy zárolt kijelzőképnek. A számos funkcióval felvértezett Mozi Mánia alkalmazásban a háttérkép letöltése mellett több mint 1000 film adatlapja között böngészhet a felhasználó, több száz kritikát olvashat, sőt, közel 100 mozi aktuális műsorát is megtalálja, és több mint 50 mozi esetében van lehetőség online jegyfoglalásra is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá