Így nézhet ki a Galaxy Note 5

0 3,148

A Samsung az év hátra levő részében természetesen számos csúcskészülékkel készül még. A következő dobás a titokzatos kör alakú okosóra mellett természetesen a következő generációs Galaxy Note készülék lehet, mely számos érdekességgel kecsegtet majd. A hírek szerint a Galaxy Note 5 lesz az első olyan Samsung okostelefon, mely már 4K, azaz 2160 x 3840 pixel felbontású kijelzővel érkezhet. A felvetés nem is áll olyan távol a valóságtól, ugyanis a Samsung az ütemtervében 2015 végét tüntette fel az ilyen panelek érkezésére.

A Galaxy Note 4 már most a kategória csúcsát képviseli, ám a következő generáció még erre is rátesz majd egy lapáttal. A Samsung egyértelműen a fém és alumínium készülékház felé vette az irányt, mely a Galaxy Alpha után a későbbi modelleknél is egyértelműen érzékelhető. A Galaxy Note 5 így egy még letisztultabb és elegánsabb megjelenést kaphat majd. Egyes lelkes grafikusok már most ihletet kaptak és megtervezték, hogy hogyan is nézhet majd ki a várhatóan szeptemberben bemutatásra kerülő Galaxy Note 5.

Samsung Galaxy Note 5

A készülék külsejét egyértelműen a fém és az üveg variációja borítja majd, illetve várhatóan sokkal vékonyabb is lesz majd elődökhöz képest. A mintegy 7,9 mm vastag készülékház alatt egy 4100 mAh-s akkumulátor foglalhat helyet, melyet a hírek szerint már az USB Type C csatlakozóval tölthetünk majd. Háttértárból az sincs kizárva, hogy a Samsung úgy dönt, hogy a 32 GB-os verziót is megszünteti – a 16 GB-os belépőszintű után – és a legkisebb modell így 64 GB-os tárhellyel rendelkezik majd. A készülék várhatóan a szeptemberi berlini IFA kiállításon kerül majd leleplezésre, így akkor derül majd arra is fény, hogy ezekből mi fog egyáltalán megvalósulni.

Forrás: Note5Galaxy.com

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá