Új gyárat nyit a Samsung, annyira viszik a Galaxy S6 edge-et

0 1,350

A Samsung legújabb generációs Galaxy S-szériája bombasiker, az emberek egyenesen imádják az új csúcskészülékeket. A siker persze érhető, hiszen a dél-koreai cég Galaxy S6 edge modellje az első olyan okostelefon, melynek a kijelzője mind a két oldalon ívelt, ami egy extravagáns megjelenést ad neki. Ez persze a választásnál is megmutatkozik: az alapmodell helyett jelentősen több ember szeretne magának Galaxy S6 edge-et. Az érdeklődés viszont annyira hatalmas, hogy a cég kénytelen egy új gyárat is üzembe helyezni, hogy ki tudja szolgálni a keresletet.

A Bloomberg értesülése szerint a dél-koreai cég a jelenlegi kettő üzeme mellett egy újabbat kíván beindítani a nyár folyamán, amivel sikerülhet kellő alkatrészt legyártani a készülékekbe. A Galaxy S6 edge speciális kialakítású kijelzőjének az előállítása még egy új folyamatot igényel, így ennek létrehozása kicsit több időt vesz igénybe. Az érdeklődés a modell iránt viszont óriási, így annak érdekében, hogy a cég kiszolgálja a vásárlókat, fel kell pörgetnie a gyártási folyamatot.

A hírek szerint a új gyár eredetileg a nyár folyamán indult volna, viszont a nyomás hatására már most megnyitotta kapuit. A tervek szerint az új üzemmel együtt pedig az eddigi havi 2 millió helyett immár nagyjából 5 millió kijelzőt tudnának előállítani. Ez pedig elég lesz arra, hogy a Galaxy S6 edge modellekből is legyen elég készleten. A The Korea Times legutóbbi beszámolójából kiderült, hogy a cég több mint 70 millió darabot kíván eladni a 2015-ös évben a zászlóshajókból, így érthető, hogy kell a segítség.

Forrás: Bloomberg

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá