Csupán fotóznod kell, hogy nyerj egy Galaxy S6-ot!

0 2,276

Van, aki a sejtelmes, elmosódott fényeket szereti, mások a tűéles kontúrokat keresik, teljesen szubjektív, hogy kit mi fog meg az este sötétségében, hogy aztán lencse végre kapja. Éjszaka egészen más színben tűnnek fel Magyarország igazi értékei, a „HelyiÉrtékek” is, amelyeket – akár amatőr, akár profi fotós vagy, – sokszor nehéz megörökíteni a gyenge fényviszonyok miatt. A Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge készülékekkel azonban ez nem lehet gond, hiszen a Samsung új prémium készülékeit profi kamerájuk emeli ki a csúcsmobilok sorából. A Samsung most indított Instagram oldalán az éjszakai fotózás népszerűsítését tűzte ki céljául, és olyan kreatív fotókat vár, amelyek a felhasználók lakóhelyének legszebb tájait, ikonikus épületeit mutatják be éjszakai fényben. Az #ÉjjeliFények játékban a szerencsések most egy Galaxy S6-ot nyerhetnek.

A prémium okostelefonok világában ma már természetes az, hogy nappal éles, jó fotókat készíthetsz, a probléma inkább félhomályban vagy este jön elő. A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge kamerája azonban gondoskodik róla, hogy elképesztően ragyogó és élénk képeket készíthessen minden felhasználó akár sötétedés után is. Az előlapi (5MP) és a hátoldali (16MP) kamerák F1.9-es optikájának köszönhetően sok fény jut keresztül az objektíven, így nagy felbontású érzékelői még sötétben is a legkiválóbb képminőséget garantálják, amit egy okostelefonnál el lehet érni. Emellett az automatikus, valós idejű fotózást lehetővé tevő funkció, a smart optikai képstabilizátor (OIS) és az infravörös szenzoros beállítású fehéregyensúly funkció még élesebb képet biztosít.

Samsung #Helyiérték

Szeretnél te is egy szuper Galaxy S6 készüléket nyerni, amellyel ilyen élénk, és részletgazdag éjszakai fotókat készíthetsz? A Samsung most induló játékának keretében nincs más dolgod, mint lefotózni kedvenc helyszínedet éjszaka, megosztani őket publikus Instagram oldaladon a #HelyiÉrték, #ÉjjeliFények és #mik hashtagekkel, és követni a Samsung Magyarország Instagram (samsungmagyarorszag) oldalát. A május 26-ig tartó játék zárásaként a legszebb kép készítője egy Galaxy S6 készülék újdonsult tulajdonosa lehet. Ne félj hát elvegyülni az éjszakai város forgatagában, és legjobban sikerült képeidet megosztani másokkal is!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá