Memóriagondokkal küzd a Galaxy S6

0 2,197

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellekben a legkorszerűbb DDR4-es RAM-ok találhatóak, melyekből 3 GB-ot kaptak a készülékek, ám úgy tűnik, hogy sok esetben ez kevésnek bizonyul az alkalmazások számára. A legújabb felhasználói visszajelzések ugyanis arról számolnak be, hogy az újdonsült vásárlók az alkalmazások váltása közben sok esetben problémába ütköznek. De vajon mi állhat ennek a hátterében?

Nos, az Android Lollipop operációs rendszer – ami az üdvöskéken is megtalálható – egyik gyenge pontja a memóriakezelés, legalábbis a fejlesztők úgy tűnik még nem optimalizálták minden készülékre. Igazi a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekben összesen 3 GB rendszermemória áll rendelkezésre az alkalmazásoknak, ám a való életben ebből nagyjából 2 GB alapjáraton is foglalt, így a maradékből kell gazdálkodniuk az alkalmazásoknak.

Egyes felhasználók beszámolója alapján az is előfordul, hogy csupán 200-300 megabájt áll szabadon a rendelkezésre, amikor minden be van zárva, mely a mai világban láthatjuk, hogy elég csekély. Az emberek természetesen a problémát jelezték már a Samsungnak, aki várhatóan a jövőben egy szoftverfrissítés keretében orvosolja majd a problémát.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá