A Samsung megcsinálta minden idők legizgalmasabb kicsomagolós videóját

0 1,122

Az “unboxing”, azaz a kicsomagolós videók az elmúlt időkben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen az újdonsült vásárlók előszeretettel osztják meg a kezdeti örömöket a videós portálon a nagyvilággal. Ezek az alkotások természetesen betekintést nyújtanak a rajongók számára, hogy milyen csomagolásban érkeznek a legújabb csúcsmodellek és persze, hogy milyen kiegészítőkkel találkozhatunk a dobozban.

A Samsung azonban úgy döntött, hogy elkészíti a Samsung Galaxy S6 edge kicsomagolós videóját úgy, hogy némi izgalmat is becsempész az alkotásba. A dél-koreai gyártó megelégelve azt, hogy a legtöbb unboxing videó izgalmi faktora szinte a földet súrolja, gondolt egyet és egy olyan anyagot hozott össze a kreatív csapattal, ami minden korábbi hasonló próbálkozást felülmúlja. Bátran kijelenthetjük, hogy az alább látható mozgóképes anyag lett minden idők legizgalmasabb kicsomagolós videója.

A videó természetesen ugyanúgy kezdődik, mint a többi, ám a történet akkor indul be, mikor emberünk egy üzenetet kap a frissen vásárolt Galaxy S6 edge készülékére, miközben az oldalsó kijelző előnyeit ecseteli. Innentől kezdve a nézők egy már-már hollywoodi akciófilmbe illő jelenet részesei lehetnek, ahol megkezdődik az üldözés. Ti mit gondoltok a videóról?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá