Ezért ne tedd a mikróba a Galaxy S6-ot

0 988

Korábban már számos cikkben beszámoltunk róla, hogy a legújabb generációs Galaxy S-széria igazán masszívra sikeredett, és elég jól bírja a strapát. Először kiderült, hogy a víz alatt is elég jól szuperálnak a készülékek pár percig, majd később maga a Samsung vetette alá a sztenderd három pontos hajlítási tesztnek az üdvöskéket, majd nem sokkal utána a Samsung hivatalos Galaxy S6 és Galaxy S6 edge töréstesztje is megérkezett. Legutóbb pedig egy 2 tonnás autóval hajtottak át rajta, ám meglepő módon rendkívül jól bírta a strapát. Most pedig ismét egy eszement tesztnek vetették alá a készüléket.

A TechRax nevű YouTube-csatorna olyan produkciókat kecsegtet, ahol a készítők egészen szélsőséges tesztnek vetik alá a csúcskészülékeket. Felgyújtják, szétvágják, átmennek rajta vagy éppenséggel úgy döntenek, hogy megnézik mi történik, ha forró vízbe ejtik a készüléket – mint ahogy arra legutóbb sor is került -, most pedig ismét egy egészen elképesztő dologra szánták el magukat. Úgy döntöttek a srácok, hogy kipróbálják, hogy mi lesz, ha egy mikrohullámú sütőbe teszik a legújabb generációs Galaxy S6-ot.

Már maga az ötlet is igen eszement, hiszen azt mindenki tudja, hogy semmilyen fémet nem szabad a mikróban melegítenünk. Ezt persze a készítők figyelmen kívül hagyták és bátran dobták be a Galaxy S6-ot. Első próbálkozásra 5 másodpercre hagyták bent, és meglepő módon a készülék töltöttségi szintje 5%-ot esett ez idő alatt. Másodjára már csak három másodperc erejéig tartózkodik bent az üdvöske, aminek az akkumulátor szintje ismét csökkent. A tanulság tehát az, hogy a mikrohullámú sütő nem fogja feltölteni a készülékünket, hanem épp az ellenkezőjét érhetjük el vele, sőt akár teljesen tönkre is tehetjük.

Forrás: TechRax

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá