Elképesztően aranyos reklámmal rukkolt elő a Samsung

0 2,330

Úgy tűnik, hogy a Samsung a legújabb generációs Galaxy S készülékeivel együtt a kreatív csapatát is lecserélte, akik jobbnál jobb anyagokat dobnak össze az üdvöskék népszerűsítésére. A Samsung hivatalos YouTube-csatornáján az utóbbi időben egyre jobban felpörgött és szinte minden nap érkezik valami újdonság a kínálatba. Most egy újabb mozgóképes anyag érkezett, melyben a főszerepet egy tündéri hófehér macska kapta.

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge érkezésével a kiegészítők kínálata is frissült. Egyrészt természetesen megérkeztek a kompatibilis verziók a csúcskészülékekhez, illetve olyan gyártók is bekapcsolódtak, mint például a Belkin, a Case Mate, a Speck, a Burton, a Kate Spade vagy a Mont Blanc, de még Swarovski kristályokkal felvértezett darabokat is találni. Persze a Samsung gyári tokjai is frissültek, mint például a S View Tok vagy a Flip Wallet, de az újdonságok között található a nagyon érdekes Clear View Tok és a Clear Tok.

A Samsung legújabb reklámvideójában a Clear View Tokot vehetjük szemügyre, melynek bemutatása egy édes cicára hárul, akinek sikerül rögtön az érdeklődését felkelteni. A fekete, kék, arany és ezüst színvariációban elérhető tok különlegessége, hogy a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge előlapja fele eső része egy átlátszó, ám tükröződő felületet kapott, ami egyrészt kellő védelmet biztosít a készüléknek, másrészt pedig robbant praktikus funkciót is szolgál, hiszen így a fedél felhajtása nélkül is láthatjuk, hogy például ki hív minket vagy kitől kaptunk üzenetet. A hölgyek pedig egyenesen imádni fogják, hiszen egyben még tükörnek is használhatják.

Clear View Tok

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá