Ilyen bámulatos kijelzővel rendelkezik a Galaxy S6

0 1,789

Korábban már beszámoltunk róla, hogy miután a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellek már a világ minden táján forgalomba kerültek, a Samsung megkezdte a legújabb reklámvideóinak a közzétételét az interneten, melyből megérkezett a legújabb alkotás.

A dél-koreaiak most a legújabb generációs Galaxy S-széria kijelzőjét veszik górcső alá, ami érthető is, hiszen a Galaxy S6 edge az első olyan okostelefon, mely egy teljesen egyedi, mind a két szélén ívelt képernyővel büszkélkedhet. Az elődhöz képest maradt az 5,1 hüvelykes képátló, azonban a felbontás terén jelentős javulás érkezett, ugyanis immár az üdvöskékben egy Quad HD, azaz 2560 x 1440 pixel felbontású Super AMOLED panel kapott helyet.

Ekkora képméret esetén ez extrém magas, mintegy 577 pixel per hüvelyk (ppi) képpontsűrűséget jelent, amin az ember hiába keresi a pixeleket, nem fog találni. Ez az érték továbbá 77%-kal több pixelt is jelent, mint amennyivel a Galaxy S5-ben található kijelző rendelkezik. További érdekesség, hogy a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge-ben lévő kijelző emellett nagyjából 20%-kal energiatakarékosabb is. A 0,01 ms-os válaszidő és 100000:1 kontrasztarány csupán hab a tortán.

Ha ez esetleg még nem lenne elég meggyőző, akkor érdemes a DisplayMate kijelentését felidézni, akik szerint a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékek rendelkeznek a legjobb kijelzővel az okostelefonok közül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá