Ez történik, ha forró vízbe tesszük a Galaxy S6-ot

0 2,678

Korábban már számos cikkben beszámoltunk róla, hogy a legújabb generációs Galaxy S-széria igazán masszívra sikeredett, és elég jól bírja a strapát. Először kiderült, hogy a víz alatt is elég jól szuperálnak a készülékek pár percig, majd később maga a Samsung vetette alá a sztenderd három pontos hajlítási tesztnek az üdvöskéket, majd nem sokkal utána a Samsung hivatalos Galaxy S6 és Galaxy S6 edge töréstesztje is megérkezett. Legutóbb pedig egy 2 tonnás autóval hajtottak át rajta, ám meglepő módon rendkívül jól bírta a strapát. Most pedig ismét egy eszement tesztnek vetették alá a készüléket.

A TechRax csapata most pedig egy egészen elképesztő dologra szánta el magát. Úgy döntöttek a srácok, hogy megnézik mi történik, ha forró vízbe ejtik a készüléket. Hogy a teszt még izgalmasabb legyen, a Galaxy S6 legnagyobb riválisát, az iPhone 6-ot is beszerezték, és persze ő is jelen volt a megmérettetés alatt. Nézzük, hogy mennyire bírta a strapát a két csúcskészülék.

Mire a serpenyőbe lévő víz elérte a kellő hőfokot, már be is csusszantak a telefonok a rotyogó forró vízbe. A küzdelem nem mondható szorosnak, ugyanis a tizedik másodpercben az iPhone 6 végleg feladta a versenyt és a képernyő teljesen elsötétült, a Galaxy S6 viszont elég jól bírta a strapát, hiszen ő majdnem 1 percig bírta a kiképzést. A kihívás győztese így egyértelműen a Galaxy S6 lett, viszont azt érdemes hozzátenni, hogy mind a két készüléket dobhatták a kukába, ugyanis egyik telefont se lehetett többé már életre kelteni.

Forrás: TechRax

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá