Bámulatos fotós funkciókkal rendelkezik a Galaxy S6

0 1,037

Most, hogy a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellek már a világ minden táján forgalomba kerültek, a Samsung megkezdte a reklámvideók publikálását, melyből íme rögtön az egyik. A cég most egy egészen új stílusban szeretne a nézőkhöz szólni, inkább a fiatalabb korosztályt célozza meg első körben, ami a videó alatti narrátor beszédstílusából is érződik. Könnyed és vidám mozgóképes anyagokra számíthatunk tehát a jövőben majd. A pár órája útjára indított alkotásban a Samsung az üdvöskék optikáját veszi górcső alá és ismerteti a legújabb funkciókat.

Mind az előlapi, mind a hátlapi szenzor teljesen megújult a korábbiakhoz képest. Az üdvöskékben immár egy f/1.9-es rekeszértékű optika kapott helyett, mely sokkal nagyobb blendenyílású az elődökhöz képest, amivel még rosszabb fényviszonyok mellett is sokkal világosabb képet exponálhatunk, mint korábban. Az optikai képstabilizátornak köszönhetően a szenzor pedig képes kiszűrni a kézremegéseket és egyéb bemozdulásokat, így a felvételeink mindig élesek maradhatnak.

A Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekben egy olyan továbbfejlesztett autofókusz rendszer található, mely egyébként ezekben a készülékekben debütált először az okostelefonok közül. A funkciónak köszönhetően a fókuszálás folyamatos, tehát a szenzor automatikusan követi a témát, még akkor is, ha a tárgy folyamatosan mozog. És hogy sose csússzunk le a legjobb élményekről, a kamera alkalmazás elindítása mindössze 0,7 másodpercet vesz igénybe, és már lőhetjük is képeket. Ennek köszönhetően így mindig elkaphatjuk a legjobb pillanatokat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá