Gőzerővel készül a Galaxy S6-ra az Android 5.1

0 1,234

Péntektől végre hazánkba is megérkeztek a Samsung legújabb generációs csúcskészülékei, a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellek. Az első vásárlókat már az Android Lollipop operációs rendszer fogadja a Samsung legújabb TouchWiz felületével kombinálva, mely számos ínyencséggel kecsegtet a felhasználóknak.

A készülékek jelenleg az Android 5.0.2-s verziószámú rendszerrel kerülnek a boltok polcaira, viszont a platform jelenleg már az 5.1-es kiadásnál tart. A legújabb információk szerint viszont a Samsung fejlesztői természetesen már gőzerővel azon vannak, hogy a legfrissebb verziót optimalizálják a csúcskészülékekre.

Az 5.1-es frissítés első körben javítja a Wi-Fi problémákat és a memóriaszivárgásokat. Ezen felül biztonsági téren is kapunk újdonságokat. A Device Protection-nek köszönhetően, ha elvesztenénk vagy ellopnák a készülékünket, akkor az mindvégig lezárva marad, míg a saját Google-fiókunkkal be nem jelentkezünk, és ez persze egy gyári visszaállítás nem oldja fel, így a tolvaj hoppon marad.

Az újdonságok közé tartozik még a Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatának ellenőrzése és kiválasztása az értesítési központból, aminek köszönhetően már innen is lehetőségünk lesz kapcsolódni egy-egy vezeték nélküli hálózathoz.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá