Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab 5

0 1,839

Egy vadonatúj Samsung táblagép bukkant fel a minap a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság oldalán szinte váratlanul, aminek köszönhetően immár a specifikációkról is bővebb információval rendelkezünk. Ez pedig azt jelenti, hogy a legújabb generációs tabletek már a láthatáron vannak, a Samsung már gőzerővel készíti őket.

A SM-T355C típusjelzésű készüléket egy 8 hüvelykes 1024 x 768 pixel felbontású Super AMOLED kijelzővel vértezték fel. A motorháztető alatt egy négymagos 1,2 Ghz-es órajelű processzor duruzsol majd, az alkalmazások kiszolgálására pedig 2 GB RAM rendelkezik majd. A készülékekből 16, 32 és 64 GB-os variáns is kapható lesz, amit microSD kártyával további, maximum 128 GB-os tárhellyel bővíthetjük.

A táblagépek hátoldalán egy 5 megapixeles optika csücsül majd, míg az előlapon egy 2 megapixeles szenzor kap helyet. A Galaxy Tab 5 viszont sokkal vékonyabb lesz, mint a Galaxy Tab 4, viszont egy kicsit rövidebb és szélesebb. A tabletek már az Android Lollipop operációs rendszerrel kerülnek a boltok polcaira, és további érdekesség, hogy a hírek szerint még egy S Pen-nel is rendelkeznek majd, akárcsak a Samsung Note-szériás készülékek. Az érintésérzékeny toll valószínűleg a készülék jobb sarkában foglal majd helyet.

Forrás: GSM Arena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá