70 millió Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülék találhat gazdára ebben az évben

0 856

Tegnap már hazánkba is megérkeztek a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge csúcskészülékek, amikhez a Samsung nagy reményeket fűz. A korábbi beszámolókból már kiderült, hogy a mobilszolgáltatókhoz több mint 20 millió előrendelés érkezett, mely minden korábbi rekordot megdöntött. Az elemzők szerint, azonban az üdvöskék ennél sokkal jobban fognak teljesíteni.

A The Korea Times beszámolója alapján azonban kiderült, hogy a cég több mint 70 millió darabot adhat el a 2015-ös évben a zászlóshajókból, ami véleményünk szerint meg is valósulhat. A készülékek iránt már most óriási az érdeklődés, az ívelt kijelzőjű Galaxy S6 edge modellért pedig egyenesen rajonganak az emberek. Korábban felröppentek olyan hírek, hogy a készüléknek a gyártása némi gyártási probléma ütközött, de ezeket minden bizonnyal sikerült már megoldaniuk.

A konkurensek persze a dél-koreaik nyomában vannak, hiszen a HTC is nemrég rukkolt elő a One M9-cel, illetve az LG legújabb csúcskészüléke, a G4-es is komoly specifikációkkal kecsegtet. Az iPhone legújabb generációja pedig egyértelműen uralja a piacot, így a Samsungnak nincs könnyű dolga. Kwon Oh-hyun, a Samsung elnökhelyettese viszont nem aggódik emiatt, hiszen az első héten már olyan eladásokat generáltak a legújabb generációs Galaxy S készülékek, amin ő maguk is meglepődtek.

A tavalyi év nem nagyon kedvezett a Samsungnak, hiszen egyre csak rosszabb hírek érkeztek a cég bevételeiről és profitjáról, így ideje volt már egy olyan telefonnal előrukkolniuk, ami újra a célmezőnybe repíti majd a dél-koreai céget. A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge telefonok szerencsére roppant sikeresek, a következő dobás pedig a 4K-s kijelzővel felvézett Galaxy Note 5 lehet majd.

Forrás: The Korea Times

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá