Megérkeztek Magyarországra a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek

0 1,158

Vége a várakozásnak és a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek megérkeztek hazánkba is. A magyarországi forgalmazás mától, azaz április 17-től kezdődött el, így a dél-koreaiak legújabb csúcskészülékét már lehetőségünk van itthon is megvásárolni. Idén a premier az Allee, illetve a WestEnd bevásárlóközpontban lévő Samsung Experience Store-ban zajlott, ahol az érdeklődőket egy játékkal is várták a szervezők, akik akár egy Galaxy S6 készüléket is nyerhettek.


Mivel tavaly a Galaxy S5 premierjének az Allee bevásárlóközpont adott helyszínt, így idén is ide látogattunk el a SWorld csapatával, ahol figyelemmel kísértük végig a rendezvényt. 10 óra magasságában már meg is érkeztek az első rajongók, akik rögtön részt is vettek a Samsung Event Wall játékában, aminek a célja az volt, hogy húzni kellett egy borítékot, amiben különböző küldetések rejtőztek, illetve egyúttal a Galaxy S6-os nyereményjátékra is beregisztrálhattak az érdeklődök.

Samsung Galaxy S6 Allee

Mi már nagyon vártuk a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge érkezését, és nem kellett csalódnunk. A készülékek élőben még nagyobb meglepetést okoztak számunkra. Kézbe véve egy teljesen új érzés fogadott minket, végre tényleg azt éreztük, hogy ezek a modellek nagyon masszívak. A kijelző brutális látványvilággal kecsegtet, a Quad HD, azaz 1440 x 2560 pixel felbontású panelen meg minden tartalom szemkápráztatóan jelenik meg.

Galaxy S6 edge Allee

A legjobban természetesen a Galaxy S6 edge modell nyerte el a tetszésünket a lehajló kijelzőjével. Igaz, kicsit szoknia kell a szemnek ezt a panelt, hiszen elsőre úgy érzi az ember, mintha nem lenne széle a képernyőnek, viszont tény, hogy egy teljesen egyedi és exkluzív tulajdonsága ez a készüléknek.

Galaxy S6 ár

Az új modellek mától már megvásárolhatóak hazánkban is! Az árak a következőképpen alakulnak: a Galaxy S6 esetén 229 990 Ft (32 GB), 259 990 Ft (64 GB), 289 990 Ft (128 GB). A Galaxy S6 edge pedig 279 990 Ft (32 GB), 309 990 Ft (64 GB), illetve 339 990 Ft (128 GB).

Galaxy S6 Samsung Experience Store Allee

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá