Nyerj Te is egy Galaxy S6-ot!

0 1,643

A Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek és a hozzájuk tartozó divatos kiegészítők legújabb kollekciója végre Magyarországra is megérkeztek. Gyere el te is április 17-én az Allee vagy a WestEnd bevásárlóközpontban lévő Samsung Experience Store-ba, vedd kezedbe elsők között a csúcskészülékeket, és nyerd meg a két Galaxy S6 egyikét!

A Samsung nagyszabású aktivitással készül legújabb zászlóshajóinak, a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge hazai bevezetésére: április 17-én, 10 és 18 óra között az Allee és a WestEnd bevásárlóközpontban várják az érdeklődőket, akik részt vehetnek a Samsung Event Wall játékában. Az üzletek előtt felállított óriásfal 306 borítékot rejt majd, amelyekben izgalmas feladatok találhatóak. Azok, akik teljesítik a kihívásokat különböző értékes ajándékokat kaphatnak, sőt részt vehetnek a 18 órai sorsoláson is, ahol a fődíj két Galaxy S6 okostelefon lesz.

Nyilas Orsolya, a Samsung vállalati kommunikáció vezetője elmondta, hogy „már nagyon vártuk a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge érkezését, hiszen ezek az okostelefonok már a mobil technológia jövőjét tükrözik. A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeket stílusos dizájnnal és számos prémium funkcióval vértezték fel, a GalaxyS6 edge két oldalon ívelt kijelzője pedig abszolút egyedülálló a piacon. Ráadásul nem sokkal a bejelentést követően a két készüléket az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Oroszországban és Brazíliában is környezetbarát minősítésben részesítették.”

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge kiemelt funkciói között szerepel a vezeték nélküli töltés, a 10 perces gyors töltés, a 16 MP kamera és az S Health 4.0, emellett a Galaxy S6 edge egyedi ívelt kijelzője káprázatos felhasználói élményt nyújt. A készülékek mellé kapható stílusos kiegészítők között számos különböző funkciójú tok, vezeték nélküli töltő és külső akkumulátor is található. A külső akkumulátor amellett hogy hasznos, a veszélyeztetett állatfajok védelmére is felhívja a figyelmet. A készülékek drágaköveket idéző színárnyalatokban kaphatók – a fehér gyöngy, a fekete zafír, az arany platina, a kék topáz és a zöld smaragd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá