Drága mulatság lesz kicserélni a Galaxy S6 kijelzőjét és akkumulátorát

1 12,059

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellekben a tulajdonosok immár nem nem tudják az otthonukban kicserélni az akkumulátort, mivel a készülékek hátlapjának az eltávolítása a korábbi modellekkel ellentétben már speciális szerszámokat követel. Így tehát abban az esetben, ha netalán mégis cserére szorul az akkumulátor vagy a kijelző, akkor azt csak hivatalos szervizben cseréltethetjük ki. A minap pedig az is kiderült, hogy mindez mennyibe is fog kerülni majd a tulajdonosoknak.

A PC Mag információi szerint a Samsung a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékek esetében 45 dollárért cseréli ki az akkumulátorokat. A Samsung természetesen 1 év garanciát biztosít a készülékeire, így ezt az összeget csak akkor kell majd kifizetnünk, ha túlléptük már az egyéves időszakot. A Galaxy S5 esetében ez az összeg csupán 29.99 dollár volt, de mégis olcsóbb, mint az iPhone 6 készülékeknél, ahol 79 dollárba kerül egy csere.

Az igazi kiadást azonban a kijelző meghibásodása jelentheti majd. A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge esetében mintegy 199 dollárt kell majd a szervizben hagynunk, amennyiben tönkremenne a készülékünk kijelzője, tehát durván 55-60 ezer forintnak megfelelő összeget. Érdemes itt is megjegyezni, hogy ezt az összeget csak akkor kell majd kifizetnünk, ha lejár az egyéves garancia. Némi vigasz lehet a leendő Galaxy S6 edge tulajdonosoknak, hogy számukra is ugyanannyiba kerül majd a csere, mint a Galaxy S6 készülékeknél.

További érdekesség, hogy a hírek szerint a cég a szervizelést mindössze egy nap alatt fogja elvégzi, így nem kell majd napokat várnunk arra, míg megjavítják szeretett telefonunkat. Reméljük, hogy a gyakorlatban is sikerül majd ezt az időt tartani.

Forrás: PC Mag

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Eltört a kijelzőm, mivel leesett a kèszülèkem. Magyarországon 80ezer a csere, az ebay -en 192€+szervízköltsèg! Nagyon èrzèkeny kèszülèk, mindenki aki ezt vàlassza nagyon vigyàzzon rà. Èrdemes zàrt tokba hordani!!!

Szólj hozzá