Ez történik a Galaxy S6-tal, ha egy autó átmegy rajta

0 1,512

Korábban már számos cikkben beszámoltunk róla, hogy a legújabb generációs Galaxy S-széria igazán masszívra sikeredett, és elég jól bírja a strapát. Először kiderült, hogy a víz alatt is elég jól szuperálnak a készülékek pár percig, majd később maga a Samsung vetette alá a sztenderd három pontos hajlítási tesztnek az üdvöskéket, majd nem sokkal utána a Samsung hivatalos Galaxy S6 és Galaxy S6 edge töréstesztje is megérkezett. Most pedig egy egészen elképesztő megmérettetésnek vetették alá a készülékeket.

Az iCrackUriDevice csapata arra szánt el magát, hogy egy 2 tonnás Tesla Model S személygépjárművel áthajt a Samsung Galaxy S6-on. Már maga az ötlet is egészen őrülten hangzik, hiszen egyértelműnek tűnik, hogy az autó pikk-pakk kilapítja a készüléket. Ez persze nem vitás, ám a dolog érdekessége, hogy a telefont csupán többszöri áthajtás során sikerül csak végleg tönkretenni, hiszen a megpróbáltatást egészen jól bírta.

Emberünk először “bemelegítésnek” csupán a földre ejti a csúcskészüléket, hogy megfigyelje milyen roncsolásokat sikerül szenvednie. Nos, a kijelző megúszta, csupán némi sérülés fedezhető fel a sarkakon, ahol pont a készülék találkozott a talajjal. Az igazi pusztítás csak ezután következik csak. Miután a Tesla első és hátsó kereke is átment a telefonon, a kijelző ismét sértetlen marad, csupán a hátlap pókhálósodott be. Ezután pedig többször is áthajtanak a Galaxy S6-on, ami persze végleg meg is halt, viszont a kijelzőn csupán némi repedést lehet felfedezni.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá