Láthatáron a Samsung Galaxy A8

0 1,183

A Galaxy A-szériás készülékekkel a Samsung elhozta a középkategóriás mobiltelefonok világába a prémium érzést, ugyanis a dél-koreai gyártó ezeket a modelleket már egy fém vázba bújtatta, amitől sokkal időtállóbbá váltak az elődökhöz képest. Eddig a családban csupán 3 modell (Galaxy A3, A5, illetve az A7) volt megtalálható, ám a legújabb hírek szerint hamarosan újabb tagokkal bővültek a széria.

A SamMobile egy olyan hiteles információhoz jutott, melyben egy újabb tagról rántják le a leplet. A Galaxy A8-as (SM-A800F) készülék már fejlesztés alatt van, viszont úgy tűnik, hogy a cég ezt a modellt kizárólag a kínai piacra szánja, ám lehet, hogy a későbbiekben ez meg is változhat. A készülék hátlapjára a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modellekben is megtalálható 16 megapixeles Sony szenzor kerül, míg az előlapon a már sztenderddé vált 5 megapixeles optika csücsül majd.

A Galaxy A8-os lehet a legnagyobb modell a családban, ugyanis az üdvöske egy méretes, pontosan 5,7 hüvelykes Full HD felbontású Super AMOLED kijelzővel rendelkezik majd. A motorháztető alatt egy 64 bites architektúrájú nyolcmagos Snapdragon 615-ös chip duruzsol majd 2 GB RAM társaságában. Háttértárból a készülék alapértelmezetten 16 GB-tal rendelkezik, viszont arról egyelőre nincsenek információk, hogy microSD bővítési lehetőséget is kap-e. A mindössze 5,9 mm vastag készülékházban egy 3050 mAh-s akkumulátor foglal majd helyet.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá