Íme a 24 karátos aranybevonatú Galaxy S6 és Galaxy S6 edge

0 2,863

A Samsung legújabb prémium kategóriás Galaxy S6 és Galaxy S6 edge csúcskészülékei közül aki esetleg nem lenne megelégedve a dizájnnal és anyagminőséggel, az akár már egy 24 karátos aranybevonatú variánst is rendelhet magának, aminek köszönhetően egy teljesen egyedi telefont varázsolhat magának. Ehhez persze kicsit mélyebben kell majd az adott személynek a zsebébe nyúlnia.

A Karalux nevezetű cég kifejezetten arra szakosodott, hogy minden készüléknek bearanyozza napjait. Legújabb kiszemeltje a 5,1 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel felvértezett Galaxy S6 és Galaxy S6 edge, melyek immár 24 karátos aranybevonatú variánsban is elérhetőek. Az eljárás mindössze 3 órát vesz igénybe, ahol a készülékek még egy vékony nano réteget is kapnak a korrózió megakadályozása végett.

Galaxy S6 Gold

A készüléket természetesen mindenhol alaposan arany borítja, kezdve a készülék peremétől egészen a legapróbb részekig, mint például a kamera pereme vagy a hangszórónyílások, de még a hangerőszabályzó gombok is új színben pompáznak.Az eljárásnak köszönhetően az arannyal bevont Galaxy S6 és S6 edge variáns ára ezáltal az egekbe ugrik: a készülék ára mellé további 400 dollárba kerül a 24 karátos aranybevonat.

Galaxy S6 Karalux

Forrás: Karalux

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá