Nézd meg a Samsung Galaxy S6 és Edge magyar reklámját

0 3,826

A Samsung Galaxy S6 tökéletes társ a ragyogó és tűéles felvételek készítéséhez. A 16 megapixeles hátoldali és az 5 megapixeles előlapi kamera továbbfejlesztett F1.9 optikával és rengeteg extra beállítási lehetőséggel segíti a legszebb és legfontosabb pillanatok valósághű megörökítését. Ha pedig villámgyorsan szeretnél fényképet készíteni, a középső kétszeri gomb megnyomásával azonnal átadhatod magad a fotózás örömeinek.

Stílusosan kialakított fém- és üvegfelületek, futurisztikus design – a Samsung Galaxy S6 egyedülálló megjelenése első pillantásra magával ragad. A páratlan vizuális élményt elegánsan ívelt formák és káprázatos színvilág kombinációja teszi tökéletessé, az ultravékony készülék pedig kellemesen simul a tenyeredbe.

A Samsung Galaxy S6 ultragyors és univerzális töltési technológiájának köszönhetően végleg elfelejtheted a lemerülő akkumulátor miatti aggódást! Csatlakoztasd a készüléked egy megfelelő töltőhöz, és máris élvezheted az előző modellekhez képes másfélszer gyorsabb feltöltést – a gyárilag beépített, WPC- és PMA-hitelesített egységnek köszönhetően akár vezeték nélkül is!

A legmodernebb technológiát felvonultató Samsung Galaxy S6 minden részletében a teljesítményre, a hatékonyságra és a megbízhatóságra összpontosít. A szupergyors bekapcsolás után 64 bites operációs rendszer, továbbfejlesztett processzor és LPDDR4 memória gondoskodik róla, hogy az alkalmazások, játékok és videók multitask módban is gördülékenyen fussanak.

Végre megérkezett a magyar reklám is a Samsung Galaxy S6 és Edge kapcsán. Tekintsük meg közösen ezt a mozgóképes anyagot. (Kattints a képre, hogy elinduljon):

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá