Ilyen újdonságokkal kecsegtet majd a Galaxy J5 és a Galaxy J7

0 1,964

A Samsung számos érdekességet rejt még az év hátra levő részében, ám az már most látható, hogy mobilos fronton rengeteg olyan új készüléket készül piacra dobni, melyek egy vadonatúj családként indulnak útnak. A Galaxy A-szériás szelfimobilok után jöttek a Galaxy E-szériás modellek, illetve január végén megérkezett a Galaxy J család első tagja, a J1, ám most további két taggal bővül a széria.

A minap újabb információk szivárogtak ki a soron következő J5 (SM-J500F) és a J7 (SM-J700F) modellekről, mely jóval erősebb hardverrel kecsegtetnek, mint a család legkisebb tagja. A Galaxy J5 például egy 5 hüvelykes HD felbontású LCD kijelzővel érkezik majd, a készülék belsejében egy Qualcomm Snapdragon 410-es egység ketyeg majd, melyhez 1,5 GB RAM társul, illetve háttértárból 8 GB-tal rendelkezik majd, melyet lehetőségünk lesz microSD-vel tovább bővíthetünk. A 149 grammos és 8,5 mm vastag készülék energiaellátásáért egy 2600 mAh-s akkumulátor felel majd.

A család legnagyobb tagja, a Galaxy J7 pedig egy 5,5 hüvelykes szintén HD felbontású megjelenítőt kap. A telefon rendszermemóriából és háttértárból ugyanannyival rendelkezik majd, mint a Galaxy J5. A motorháztető alatt azonban egy jóval erősebb egység foglal majd helyet, mégpedig egy nyolcmagos Marvel PXA1936 chip, melynek órajele 1,2 Ghz és 1,5 Ghz között alakul majd. A Galaxy J7 esetében a súly kicsit növekedett (170 g), viszont cserébe egy vékonyabb (7,9 mm) készülékházat kapunk, illetve egy nagyobb kapacitású, 3000 mAh-s akksit.

Mind a két készülék hátlapján egy 13 megapixeles optika csücsülhet majd, viszont ez a későbbiekben lehet, hogy mégis 8 megapixeles lesz, az előlapi lencse viszont biztos, hogy 5 megapixeles lesz. Az új készülékek immár az Android 5.1-es operációs rendszerrel kerülnek majd a boltok polcaira, ám arról egyelőre nincsenek információk, hogy pontosan mikor kerülhetnek majd forgalomba.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá