Megvan az első Galaxy S6 tulajdonos a Telenornál

0 4,836

A Samsung legnépszerűbb okostelefon-sorozatának két új csúcsmodellje, a Galaxy S6 és az S6 edge április 2-tól előrendelhető a Telenornál. A szolgáltató segíti a döntést, 10 kiemelt üzletében már az értékesítés megkezdése előtt megtapintható és kipróbálható az új zászlóshajó, amelyhez előrendelés esetén fél éven át havi 1 GB Hipernet jár ajándékba.

A Samsung Galaxy S6 és S6 edge már előrendelhető, április 17-étől meg is vásárolható a Telenornál. A nagy érdeklődéssel várt csúcskészülékek könnyű és karcsú, elegáns fémburkolatot és karcálló Gorilla Glass 4 üvegborítást kaptak, így már első tapintásra prémium érzést keltenek. Az újdonságok közül az S6 edge a világ első, mindkét oldalon hajlított kijelzőjével különösen ideális választás azoknak, akik rendhagyó dizájnra vágynak.

A Samsung új csúcsmobiljai nem csak megjelenésben, hanem technikai képességekben is fejlődtek elődjükhöz képest: még ragyogóbb és élesebb fotók készíthetők, köszönhetően az előlapi és hátoldali kamerák megnövelt felbontásának, valamint a továbbfejlesztett fényérzékenységnek. A gyártó arról is gondoskodott, hogy a feltöltés gyorsabb és kényelmesebb legyen: az S6 és az S6 edge vezeték nélkül, az előző modellekhez képest másfélszer gyorsabban tölthető fel.

A készülékek április 2-tól kézbe vehetőek a Telenor tíz kiemelt üzletében, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az új, rendhagyó formavilággal, és előrendelést is leadhatnak. Az értékesítés, valamint az üzletekben és a telenor.hu-n előrendelt készülékek átvétele április 17-én indul. Az előrendelést népszerűsítő rendezvényen a résztvevőknek egy lesötétített dobozban, tapintással kellett megállapítaniuk, melyik a dobozba rejtett készülékek közül az új Galaxy modell. A leggyorsabb és a legszerencsésebb játékosok 1-1 Galaxy S6-ot és S6 edge-t nyerhettek, ezzel bezsebelve „Magyarország első Galaxy S6 tulajdonosai” címet.

Annak érdekében, hogy az új készülékek előnyeit az előfizetők még inkább kiaknázhassák a Hipernet segítségével, a Telenor egyedülálló módon fél éven át havi 1 GB adatforgalmat ad ajándékba az április 2-17. között előrendelt készülékekhez. Az ügyfelek egyéni igényeiknek megfelelően saját maguk állíthatják össze a számukra legideálisabb tarifa-kombinációt a Telenor forradalmi tarifakonstrukciójával, a MyTariffal. Ehhez segítséget a mytariff.telenor.hu-n megtalálható tarifavarázsló, valamint az üzletekben a Telenor szakképzett munkatársai nyújtanak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá