Te a Samsung Galaxy S6-ot vagy az Edge-et választanád?

0 2,295

Most már tudjuk, hogy Amerikában a Samsung Galaxy S6 Edge nagyjából 100 dollárral lesz drágább, mint a Samsung Galaxy S6. A magyar független kiskereskedők is elkezdték beárazni mindkét telefont, így már lehet tudni, hogy átlagosan 40-45 ezer forinttal kell többet a boltban hagyni, ha a hajlított modellt választjuk. A kérdés csupán annyi: Te melyiket választanád?

Félreértés ne essék, a Samsung két új zászlóshajója közel ugyanazt tudja. Mindkettő fémből és üvegből készült, 5,1 hüvelykes Super AMOLED képernyővel rendelkeznek, melyeknek 1440×2560 pixel a felbontása. Ezenkívül felszerelték őket okta-core Exynos 7420 processzorral és 16 megapixeles hátsó kamerával.

Azonban a Samsung Galaxy S6 Edge kínál valami olyat, amit más telefon nem igazán. A jobb és a bal oldalon ívelt, lehajló kijelző található, ami elképesztően jól néz ki. Bár ez az ívelt kijelző még plusz funkciókat ad, igazából nem számít. Hiszen itt csak a design számít.

A két készülék között még az akkumulátor sem különbözik sokban. A Samsung Galaxy S6-ban 2550 mAh, míg a Samsung Galaxy S6 Edge-ben 2600 mAh adja az energiát. Most pedig jöjjön a kérdés: Te kiadnál 40-45 ezer forinttal többet azért, hogy hajlított kijelzőjű telefonod legyen? Várjuk a voksokat!

Te melyiket választanád a felsoroltak közül?
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Edge

Quiz Maker

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá