Az ENSZ infokommunikációs szervezetének főtitkára is ott lesz az SM 2015-ön

0 909

A Külügyminisztérium meghívására 2015. április 8-án hazánkba érkezik Houlin Zhao az International Telecommunication Union (ITU) – az ENSZ infokommunikációs szervezetének főtitkára. A látogatás célja a 2015. október 12-15. között Budapesten megrendezésre kerülő nagyszabású ITU TELECOM WORLD 2015 rendezvénysorozat előkészítése.

Houlin Zhao 2015. április 9-én, a délelőtt folyamán mond beszédet az SM 2015 konferencián. Az együttműködés kapcsán a rendezvényen továbbá beszédet mond Dr. Mikola István biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár is.

A Magyar Telekom főtámogatásával megvalósuló SM 2015 minden eddiginél erősebb tematikával és nemzetközi felhozatallal mutatja be a mobilpiac, a smart technológia, a közösségi finanszírozás, a viselhető eszközök, a hazai startup világ és egyetemi innovációs tevékenység aktualitásait 2015. április 8-9-én. Az összesen több mint 150 hazai és nemzetközi előadót felvonultató rendezvényen olyan cégek szakemberei is megosztják tapasztalataikat mint a Twitter, az IBM, a Prezi, a Deutsche Telekom vagy a PayPal. További információkat a http://smconf.hu oldalon találsz!.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá