Beárazták a Samsung Galaxy Tab A táblagépeket

0 3,212

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Samsung március közepén titokban bejelentette a Galaxy Tab A-szériás táblagépeket, viszont akkor csupán a specifikációk szivárogtak ki, az árról nem lehetett tudni konkrétumot. A minap azonban végre kiderült, hogy milyen áron is vehetjük majd meg a legújabb generációs tableteket.

A Galaxy Tab A és a Galaxy Tab A Plus készülékek 8, illetve 9,7 hüvelykes és 1024 x 768 pixel felbontású kijelzővel érkeznek majd, melyek már 4:3-as képarányúak lesznek. A legérdekesebb azonban az, hogy a Galaxy Tab A Plus készülékek lehetnek az első olyan Samsung modellek, akik nem a Note család tagját képviselik, viszont ennek ellenére ők is rendelkeznek majd S-Pennel.

A 8 hüvelykes Galaxy Tab A és Tab A Plus táblagépek motorháztetője alatt egy négymagos 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es processzor kaphat helyet. A hátlapon egy 5 megapixeles szenzor, míg az előlapon egy 2 megapixeles lencse csücsül majd. Míg a Galaxy Tab A 1,5 GB rendszermemóriával lesz felvértezve, addig a Galaxy Tab A Plus készülékek már 2 GB RAM-mal. A 8 hüvelykes Galaxy Tab A és Tab A Plus belsejében egy 4000 mAh-s, a 9,7 hüvelykes modellekben pedig egy 6000 mAh-s akkumulátor biztosítja az áramforrást.

Galaxy Tab A white

Az árakat tekintve pedig a táblagépek közül a WiFi-s variánsért 299 eurót kell fizetnünk, míg a WiFi + 4G LTE-s modellért 349 eurót. A tabletek várhatóan április végén kerülnek forgalomba Németországban, így májusban minden bizonnyal a többi régióba is megérkezhetnek.

Forrás: Sammy Hub

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá