Vízben is elég jól bírja a strapát a Galaxy S6 edge

0 2,353

A Samsung legújabb generációs Galaxy S készülékei, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge esetén a számos újdonság mellett némi kompromisszumot is kell kötniük a leendő vásárlóknak, ugyanis a csúcskészülékek a korábbi modellekkel ellentétben már nem kapták meg az IP67-es besorolást, azaz az üdvöskék immár nem vízállóak. Úgy tűnik, hogy ennek ellenére, azért mégsem kell annyira féltenünk a telefonokat a víztől.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Galaxy S6 edge meglepően jól bírja, ha a felhasználója a földhöz vágja, most pedig a TechSmartt csapata gondolta úgy gondolta, hogy próbára teszik a készüléket és megnézik, hogy vajon mégis mennyire bírja a strapát. Fogták a telefont és egy tál vízbe tették, majd figyelemmel kísérték, hogy mégis mikor adja meg magát az eszköz. Ennek köszönhetően megfigyelhetjük, hogy mégis mi történik akkor, ha a készüléket mégis víz éri.

A telefon több mint 20 percet töltött a víz alatt, ám utána megadta magát és a képernyő is elsötétült, sőt némi víz be is szivárgott a készülékházba és az előlapi kamerához. Némi száradás után a telefon újra be is kapcsolt. Láthatjuk, hogy a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készüléknek egy esős napon nem lesz baja, ha netalán megáztatnánk egy kicsit.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá