Láthatáron a Samsung Galaxy J7

0 1,255

A Samsung számos érdekességet rejt még az év hátra levő részében, ám az már most látható, hogy mobilos fronton rengeteg olyan új készüléket készül piacra dobni, melyek egy vadonatúj családként indulnak útnak. A Galaxy A-szériás szelfimobilok után hallani lehetett már a Galaxy E-szériáról is, illetve a Galaxy J sorozatról. A legutolsó családból például a Galaxy J1 már január végén debütált, most viszont egy újabb taggal bővül a kínálat.

A minap a két forrás is bizonyított, hogy bizony közeleg a széria legújabb tagja, a Galaxy J7. Elsőként a Samsung adatbázisából, azon belül is egy felhasználói profilból érkezett az információ. A leírásból kiderül, hogy a SM-J700 típusjelzésű modell motorháztetője alatt egy Cortex-A53-as processzor duruzsol majd 1,5 Ghz-es órajelen. Továbbá az is napvilágra került, hogy a kijelző felbontása 1280 x 720 pixeles lesz majd. Ha tippelni szeretnénk, akkor a megjelenítő egy 5,5 hüvelykes panelt takarhat, akárcsak a Galaxy A7 és a Galaxy E7 esetében. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy milyen optikával és rendszermemóriával érkezik.

Galaxy J7 user agent profile

A második forrás pedig a már jól ismert indiai Zauba beszállítói oldalról érkezett, ahol tisztán látszik, hogy a Samsung néhány tesztkészüléket Indiába küldött. Az adatokból az is kiderült, hogy a készülék 15 900 indiai rúpiáért kerülhet majd forgalomba, ami átszámítva 70 ezer forintnak felel meg.

Galaxy J7 zauba

Forrás: GSMArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá